Om oss

Vi bringer broene til gapet i den uavhengige kjemiske distribusjonssektoren. Vår vekst og utvikling støttes av vårt ønske om å være ledende på våre valgte felt. Vår forpliktelse er å sørge for at kundene våre er i hjertet av alt vi gjør. Vår suksess avhenger av vår evne til å kjøpe og selge. Vår suksess avhenger av vår evne til å gi deg det du trenger og når du trenger det. Vi tilbyr profesjonelle og pålitelige distribusjonstjenester over hele verden. Den gir en komplett pakke som dekker alt virksomheten din trenger, fra enkle råvarekjemikalier til komplekse ingredienser.

Hvorfor vil du velge oss?

Som et uavhengig selskap tilbyr vi et høyere nivå av kundebehandling. Vi bygger tillit ved å sette kundene våre først og sikre at vi tilfører verdi til virksomheten din. Vi erkjenner at våre kunder stoler på at vi handler på deres vegne. Dette er i sentrum for verdiene vi er forpliktet til å levere. Som et resultat undersøker vi flere handelsfaktorer angående proaktiv kjemisk innkjøp. Vi tar sikte på å fjerne kompleksiteten, bekymringen og presset for å levere konsistente og bærekraftige tjenester.

Vi jobber for kunder som setter pris på påliteligheten til tjenesten deres. Vi gjør alltid vårt beste for å sikre at dine kjemiske behov, enten de er blandet, formulert eller oppnådd, er fullt ut tilfredsstilt. Hvis du føler at du anskaffer et produkt som ikke oppfyller kjøpsmålene dine eller for å forbedre kjøpsalternativene dine, vennligst ta kontakt med oss for den beste opplevelsen.

Bærekraft:

Vi er forpliktet til å beskytte miljøet for å beskytte fremtiden for fremtidige generasjoner. Vi driver kontinuerlig forbedring ved å evaluere vår overholdelse av innkjøp, håndtering, lagring og distribusjon av produktene våre. Dette sikrer overholdelse av våre sterke miljøpolitikker og -mål.

For insentivene til nødvendige maskiner og verktøy, som gjør at vi kan nå de forhåndsdefinerte målene og standardisere vår eksistens i markedet, forbedrer vi stadig vår ekspertise. Vi installerer all organisasjon på den mest kompetente måten. Av hensyn til å føre tilsyn med driften av organisasjonen ble evnen deretter delt opp i flere driftsavdelinger.

Vi etablerte oss som en av de ledende produsenter og eksportører av forskningskjemikalier og derivater. Med styrken til et talentfullt, energisk, erfarent, dyktig og dedikert FoU-team har vi utviklet og levert flere forskningskjemikalier og deres derivater. For å formidle viktigheten av å velge vårt selskap som produsent, eksportør og leverandør, må vi snakke om kvalitet. Hele teamet er forpliktet til å kontinuerlig arbeide for å forbedre kvaliteten på produktene våre for å oppnå det høyeste nivået av kundelojalitet.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories

nn_NONorwegian